Wilma Janssen

Wilma Janssen

Ik ben Wilma Janssen, 57 jaar en getrouwd. We hebben 2 kids die altijd wat meer aandacht nodig hadden maar nu het huis hebben verlaten en hun eigen plek hebben gevonden. Ik heb veel tijd aan de kinderen besteed en samen met ze doorgebracht, waardoor ik ook veel van mezelf heb geleerd.

Ik heb in die tijd ook twee en een half jaar bij Werkenrode en iets meer dan een jaar bij Dichterbij gewerkt. Bij beide organisaties heb ik op diverse locaties en groepen gewerkt. Nu ben ik caregiver bij een organisatie waar ik bijĀ oudere eenzame en/of dementerende mensen kom, werk dat ik persoonlijk heel erg dankbaar vind.

Mijn hart ligt echter ook nog steeds bij mensen met een beperking. Ik voel me altijd gelukkig als ik iets met deze mensen kan doen wat hen voldoening geeft en waardoor ze een glimlach op hun gezicht krijgen. Ik zoek altijd naar het positieve om daar verder op in te gaan. Met liefde werk ik met deze mensen. Dus, wie kan er nog een glimlach gebruiken? Ik kom deze glimlach zoeken in de mens!

Wilma Janssen