Vera Fransman

Mijn naam is Vera Fransman, ik ben 26 jaar en woon in Siebengewald. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Sport en Bewegen aan het ROC in Nijmegen. Na deze opleiding ben ik gaan studeren aan de HAN. In Februari 2018 heb ik de opleiding Sport- en bewegingseducatie afgerond. Tijdens deze opleiding ben ik mezelf gaan specialiseren in mensen met een beperking. Sinds januari 2019 werk ik als bewegingsagoog binnen Dichterbij. Als bewegingsagoog organiseer, ontwikkel en bied ik een sport- en bewegingsaanbod aan voor mensen met een beperking op lichamelijk, sociaal, emotioneel of cognitief gebied. 

Naast Dichterbij, werk ik een aantal uren voor Hand in Hand. Tijdens mijn opleiding Sport- en bewegingseducatie ben ik terecht gekomen bij de organisatie Hand in Hand. Binnen Hand in Hand begeleid ik mensen met een verstandelijke/ lichamelijke beperking. Samen met de cliënten ga ik een stuk fietsen, wandelen, naar de jacuzzi of samen genieten van een heerlijk uitje. 

Ik heb veel plezier in het begeleiden van deze cliënten en haal enorm veel voldoening uit hun blije en dankbare gezichten wanneer ik ze een middag begeleid heb. Iedere persoon is anders en iedere persoon heeft zijn of haar eigen talent.

Ik streef er enorm naar om iedere cliënt van begin tot eind een zo goed mogelijke en passende begeleiding te bieden. Hiervoor is het belangrijk dat er een vertrouwde band groeit tussen mij en de cliënten. Door mijn fanatisme, passie voor mensen met een beperking en ervaring die ik tot nu toe heb, heb ik er alle vertrouwen in, dat dit ook met jou gaat lukken!

Denk je dat ik iets voor je betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Vera Fransman