Lisa Lemmerling

Hallo, ik ben Lisa Lemmerling – Cox. Ik ben getrouwd met Ralf en samen met onze 2 dochters Lynn en Lott wonen we in Boxmeer.

In 2015 ben ik Hand in Hand begonnen omdat ik meer voor mensen met een beperking wilde betekenen dan ik op dat moment kon doen, bij de dagbestedingsgroep waar ik toen werkte. 

Om tijdens mijn 2e zwangerschap de cliënten te blijven begeleiden heb ik, voor de cliënten die dat wilden, Vera aangenomen om mij te vervangen. Vera vond het heel erg leuk en ook de cliënten waren erg blij met haar. Toen ik terugkwam van zwangerschapsverlof is Vera gebleven en heeft zij nog meer vaste cliënten gekregen. In 2019 zijn Wilma en Meike er nog bijgekomen. We hebben allemaal onze eigen specialisaties, maar werken allemaal vanuit dezelfde visie en met net zo veel liefde en zorg om de cliënten te begeleiden. Ik ben enorm trots op ons team, hoe wij de cliënten geven wat ze verdienen en waar ze op dat moment behoefte aan hebben. Persoonlijke aandacht, echt naar ze luisteren en er voor ze zijn. Het zit in de kleine dingetjes, die voor ieder van ons een mooi en gelukkig leven maken, ook voor mensen met een beperking. Samen activiteiten ondernemen, erop uit gaan en Hand in Hand werken aan de gestelde doelen. Daar sta ik voor. Daar staan wij voor.

Denk je dat ik iets voor je betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Lisa Lemmerling

 

Lisa Lemmerling