Een team!!

Zo, dat is alweer even geleden zeg, om precies te zijn 2 jaar geleden!
Er is in die 2 jaar ontzettend veel gebeurd, waar ik jullie middels dit blog graag in mee wil nemen.

Sinds 2018 heb ik Vera aangenomen, omdat ik in verwachting was van ons 2e kindje. Vera nam direct een aantal cliënten over, en tijdens mijn verlof kreeg ze er zelfs een aantal cliënten extra bij. Na mijn verlof is Vera bij Hand in Hand blijven werken en begeleid ze haar eigen cliënten wekelijks.

In mijn verlof heb ik ook niet stil gezeten. Ik heb me aangemeld (lees, een hele berg formulieren ingevuld) om bij de gemeente in het bestand te komen voor de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Dat is uiteindelijk gelukt!
Hier begeleid ik mensen met psychische problemen en geef ze de handvaten om zelf weer de controle over hun leven te krijgen zodat ze met meer plezier door het leven kunnen gaan.

WMO, mensen met een beperking begeleiden, 2 kinderen opvoeden, een leuke partner zijn voor mijn man, mezelf liefde en (een beetje) aandacht geven. Het werd allemaal, in combinatie met de uren die ik werkte te veel. Daarom heb ik in het voorjaar van 2019 Wilma aangenomen, om mensen met een beperking te gaan begeleiden. Wilma haar kwaliteiten liggen bij de mensen met een (zeer) ernstige beperking. Ze kan er voor de mensen zijn en ze dat geven wat ze nodig hebben. Naast Wilma heb ik in die zelfde periode ook Meike aangenomen. Een jonge, energieke meid, die graag werkt met jong volwassen mensen met een beperking en gedragsproblemen.

De meiden passen binnen Hand in Hand. Ook al werken we niet fysiek met elkaar samen, we zijn echt een team.
Doordat we allemaal werken volgens dezelfde visie, kan ik me meer richten op de WMO en hierin gaan uitbreiden, om zo nog meer mensen te begeleiden en de aandacht te geven die ze nodig hebben. Want ieder mens heeft warmte en aandacht nodig.